Trimsalon Shadi

 De Trimsalon in Steenbergen voor uw : Hond, Kat, Cavia & Konijn!     

Tips voordat u uw huisdier naar de trimsalon brengt

 • Laat uw hond goed uit voordat u hem naar de trimsalon brengt. De behandeling zal bij sommige honden (afhankelijk van de grootte) enkele uren in beslag nemen en het is voor de hond vervelend dat hij zolang zijn behoefte moet op houden.
  (Bij uw kat, cavia, konijn is dit niet echt mogelijk)
 • Breng uw huisdier nooit met een volle maag.
 • Breng uw dier zo klitvrij mogelijk. Wij hebben op een dag meerdere afspraken, dus een planning, waar wij ons aan moeten houden. Geef altijd van te voren aan of uw dier klitten heeft. Zo kunnen wij daar rekening mee houden met het maken van andere afspraken.
  Let wel op! Bij klitten worden er extra kosten in rekening gebracht. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de prijslijst.
  Daarbij is het voor uw dier belangrijk dat deze klit-vrij is. De klitten zijn pijnlijk doordat het haar in elkaar 'geknoopt' zit en hierdoor continu aan de huid van uw dier trekken. U kamt zelf toch ook uw haar?
 • Probeer uw huisdier zo droog mogelijk naar de trimsalon te brengen, aangezien een natte vacht niet behandelbaar is.
  (Nou zou u denken, hij wordt toch gewassen? Waarom kan het dan wel. Nou uw huisdier wordt na de wasbeurt eerst handdoek droog gemaakt en daarna wordt hij droog geföhnd)
 • Indien uw huisdier een medische afwijking heeft en/of een besmettelijke aandoening (Kennelhoest, Niesziekte, Schurft, Vlooien, Wormen etc.) en/of loops is, willen wij dat graag van tevoren weten.
  Het liefst uw huisdier altijd vrij van vlooien te brengen.
  Bij kennelhoest, niesziekte & schurft (ook andere overdraagbare ziektes) behandelen wij uw dier niet. Nu wordt de salon na elke trimbeurt grondig gereinigd maar de kans op overdragen tijdens het ophalen, afzetten is dan heel groot.
 • Breng uw hond altijd aan de lijn.
  (kat, cavia en konijn in een transsport box)